Lue tästä Mollavauvan GDPR tietosuojaselosteMaksutavat


1. Ennakkoon tilisiirto

Saat sähköpostiisi maksutiedot, jonka jälkeen voit maksaa tilauksesi normaalin laskun tapaan omasta verkkopankistasi. Voit myös tulostaa Mollavauvan sivuilta tilauksestasi laskun omien tilitietojesi alta kun olet kirjautuneena.

2. Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

4. Lasku

Laskun voivat valita maksutavaksi seurakunnat ja sairaalat sekä asiakkaat joiden kanssa olemme tehneet erikseen kirjallisen laskutussopimuksen (vakiintuneet jälleenmyyjät).

5. Postiennakolla

Mikäli haluat tilata tuotteita postiennakolla, ota ystävällisesti yhteyttä myyntiimme. Postiennakkotilauksista veloitamme aina vähintään 10€ toimituskulut sekä Postin perimän postiennakkomaksun 3,80 €. Postiennakolla maksettaessa maksu suoritetaan postikonttorissa tuotteita noudettaessa (maksuvälineinä postissa käyvät mm. käteinen, pankkikortit ja luottokortit). Jos tuotteet on jo maksettu verkkopankissa tai luottokortilla, tuotteet voi noutaa veloituksetta.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Itella Oyj:tä (ent. Suomen Postia) ja Matkahuoltoa.

Tilauksen seuranta

Voit seurata tilauksesi edistymistä asiakastikohdassa. Kun tilauksesi on lähtenyt, kirjaamme tilauksesi lähteneeksi ohjelmaamme. Mikäli tilauksesi on paketti, saat samalla sähköpostiisi postipaketin/matkahuollon lähetystunnuksen, jonka avulla voit seurata pakettisi kulkua ja noutaa paketin
postikonttoristasi/matkahuollosta heti sen saavuttua sinne (tarvitset mukaasi lähetystunnuksen ja henkilötodistuksen).

Toimituskulut

Ohjelma laskee automaattisesti toimituskulut ostoskorin sisällön mukaisesti. Pienin toimituskulu on 2,5€. Ohjelma laskee automaattisesti toimituskulut painon mukaan. Yli 65 euron tilauksista ei veloiteta postikuluja valitessasi etukäteismaksutavan mikäli toimituskuluttomuus on voimassa. Voimassa olon näet etusivulta oikeasta reunasta.

Myyntialue

Toimitamme tuotteita Suomeen, ulkomaille toimituksista pyydämme olemaan etukäteen yhteydessä asiakaspalveluumme.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivänä (ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset) tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Tavaran ollessa väliaikaisesti loppu varastoltamme varaamme toimitusaikaa 4-14 vuorokautta.

Viallisen tuotteen palautus

Tuotteilla on lainmukainen 14 vrk:n palautus- ja vaihto-oikeus. Tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Asiakkaana sinulla on oikeus tutustua tuotteeseen kotonasi samalla tavalla kuin voisit tutustua siihen kaupassa, mutta et voi ottaa sitä käyttöön ilman palautusoikeuden menettämistä.

Kaikista palautuksista on aina sovittava etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta posti@mollavauva.fi, tai puhelimella numerosta 045 6029101. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu meidän kanssa. Emme  lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Lähetystä noudettaessa tarkista paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Muuta

Uudet voimaantulevat tarjoukset eivät koske jo aiemmin tehtyjä tilauksia.

Arvonlisävero 24% sisältyy hintoihin. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin emmekä vastaa mahdollisista virheistä tuotetiedoissa tai materiaalitiedoissa. Tavarat ovat myyjän omaisuutta, kunnes ne on kokonaan maksettu.

Tilauksen tekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt henkilö.
Henkilö- ja osoitetietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä niitä käytetä mainostukseen ilman asiakkaan lupaa.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

posti@mollavauva.fi

p.  045 6029101

Mäntytie 23, 02270 ESPOO


Y- tunnus: 2467203-9

Kuvien ja tekstien osittainenkin kopioiminen on ehdottomasti kielletty ilman lupaa!