PikkuSisko imetystyyny, KeinuPikkuSisko imetystyyny, Keinu

  • Imetystyynyä voi käyttää apuna vauvan imettämiseen ja pulloruokintaan sekä istualtaan että makuuasennossa.

 

  • Vauvan imetysasentoa ja -suuntaa voi vaihdella tyynyllä. Siten rinta tyhjenee tasaisemmin ja vauva tottuu vaihteleviin syöntiasentoihin.

 

  • Imetystyyny pysyy hyvin paikallaan ja muotoutuu helposti vauvan alla hänen asentonsa mukaan. Vauva makaa tyynyllä tukevasti juuri oikealla korkeudella ja Sinä pystyt rentouttamaan käsivartesi, hartiasi ja niskasi imettämisen tai pulloruokinnan aikana. Rentoutuneena myös maitoa heruu helpommin.

 

  • Säädettävä kiinnitysvyö äidin vartalon ympäri mahdollistaa imetystyynyn parhaan istuvuuden erikokoisilla äideillä.

 

  • Imetystyyny on monikäyttöinen: odotusaikana tukityynynä, lapsen selän takana hänen istumaan opetellessa, sohvatyynynä, lukutukena sylissä, vaunussa ja pulkassa selkätukena, matkustettaessa aikuisen niskatyynynä tai pöydän vastikkeena sylissä.

 

  • Imetystyyny on helppohoitoinen: Päällisessä vetoketju kiinnitys. Päällinen ja sisätyyny ovat konepestäviä. Täytteenä tyynyssä on myrkytön, helposti muokattava ja käytössä lämmin styrokspallorae.

Imetystyynyn päällinen on helppo laittaa sisätyynyn päälle. Päällinen aukeaa vetoketjulla alhaalta ylös asti, josta johtuen päällisen vaihto on nopeaa ja vaivatonta.

Sisäpussin sakarasta löydät vetoketjun, jonka kautta voit vähentää tai lisätä styroksraetta. Ole hyvä ja huomioi, että rae on juoksevaa ja sähköistä.


Pesuohje (löydät sen myös tyynyn päällisen sisäpuolelta):

Päälliset: Materiaali 100% puuvilla                               
Pesuohje: 40 asteen pesu, kloorivalkaisu kielletty, silitys enintään 200 astetta, normaali kemiallinen pesu.     

Sisäpussi: Materiaali 100% puuvilla                             
Pesuohje: 40 asteen hienopesu tai käsinpesu, kuivauslämpötila alle 75 astetta. Varmista vetoketjun pysyminen esim. pienellä hakaneulalla pesun ajaksi.

Huolehdithan, ettei pakkausmuovi ole lapsen ulottuvilla!Toimitusaika: Tilaukset lähtevät tiistaisin ja torstaisin (varastossa 1 kpl)


40,00 € (49,00 €)