Bola- Hopeoitu glitter kysymysmerkkiBola- Hopeoitu glitter kysymysmerkki

Tässä se on, Äidin ja vauvan sydämet yhteenliitettynä - Äidinrakkaus. Voiko kauniimpaa enää olla?

Hopeoitu sileä ja kiiltäväpintainen bolakoru, jossa on kimaltelevana kohokuviona kysymysmerkki. Korun halkaisija on 20mm.

Bolakorua pidetään roikkumassa masun päällä. Korun nyörin pituutta säädetään raskauden edetessä isommaksi, jotta pallo yltää masun päälle.

Bolakoru helähtää kauniisti kun sitä liikuttaa. Käytännössä Bolakoru on äidin masun päällä ja aina kun äiti liikkuu Bolan sisällä oleva pieni skylofoni helkähtelee ja vauva kuulee ja tunnistaa sen noin 20 raskausviikosta lähtien.

Ääni muistuttaa tuulen kuiskausta, sen kuulee, mutta sitä ei kuitenkaan kuule. Ääni on juuri niin voimakas, että se kuuluu korun kantajalle, mutta ei kaikille ohikulkijoille.

 Bolakorun kaunis ääni rauhoittaa sekä syntymätöntä lasta että äitiä. Bolakoru onkin erityisesti tulevien äitien suosima odotuskoru.

 Kun käyttää säännöllisesti Bolakorua roikkumassa masun päällä raskausaikana, vauva kuulee äänen samaan tapaan kuin äidin sydämenlyönnitkin. Ääni tulee vauvalle tutuksi ja hän oppii tunnistamaan sen ja rauhoittuu sen kuullessaan, myös syntymänsä jälkeen.

Vauvan synnyttyä bolakoru toimii myös imetyskoruna. Vauva tunnistaa äänen, pienet korvat höristävät ja vauva rauhoittuu. Pikkukätöset myös mielellään hamuilevat bolaa - onhan ääni tuttu ja turvallinen!

Hopeidut bolakorut on valmistettu Meksikossa. Materiaalina on pronssipohjainen metalliseos ja korun pinta on hopeoitu.

Bolakorun mukana tulee pitkä (n.120cm) musta nyöri joten korua voi käyttää haluamallaan korkeudella.

Mukana tulee myös pieni kortti, jossa kerrotaan Bolasta (suomeksi ja englanniksi) ja sen käytöstä. Voit antaa bolakorun, nyörin ja kortin myös lahjaksi ja tuleva äitikin tietää mikä tarkoitus Bolalla on.Toimitusaika: Tilaukset lähtevät tiistaisin ja torstaisin (varastossa 1 kpl)


23,50 €